Menu

Gillberga socken

Minimera
Gillberga
Gillberga är en liten socken med drygt 800 invånare i sydvästra Värmland. Tack vare dess gynnsamma läge längs Byälven bosatte man sig här redan så tidigt som i stenäldern.
Minimera
Artiklar

Nytt Café och butik i Nysäter

Nytt Café och butik i Nysäter

 

Annikas fik eller Nysäters Café och Delikatess som det heter har öppnat i före detta Fantasias lokaler i Nysäter. Det är Annika Westerlind som öppnat ett kombinerat Café och matställe med försäljning av lokalt producerade produkter som livsmedel och hantverk. Genom sitt engagemang i Gillberga utvecklingsgrupp och kontaktperson för utställare och producenter vid Matmässan i Nysäter har hon fått kontakter och kan därigenom erbjuda sina kunder lokalt odlat och producerat och samtidigt erbjuda hemlagat lunchalternativ eller en fika med hembakat bröd.

 

Annika öppnade den sista april och redan efter ett par veckor har kunderna börjat strömma till. Tills vidare håller Nysäters Café och Delikatess öppet tisdagar, onsdagar och torsdagar samt lördagar.

 

Jag hoppas att mitt café ska bli en naturlig träffpunkt och ett alternativ för boende i Nysäter och Gillberga och dem som passerar på 175:an, vägen mellan Arvika och Säffle, säger Annika Westerlind.

 

Bildtext: Annika Westerlind framför det nya blickfånget i Nysäter som säger att här finns Nysäters Café och Delikatess

Kurt R Gustason

<< Tillbaka
  • 26 maj 2013
  • Antal visningar: 3820
Kategorier: Artikel
Taggar:
Skriv ut

Theme picker